Cel mai bun espressor automat sub 1000 lei

Cafeaua se prepară în multe variante, dar în momentul în care decizi să iei un singur aparat care să îți îndeplinească toate cerințele, bugetul s-ar putea să fie unul dintre primele lucruri la care te gândești. Așa că am pregătit în acest articol tot ce ai nevoie pentru a face o alegere inspirată în limita a 1000 lei.

Când vine vorba despre alegerea unui espressor automat pentru a prepara o cafea perfectă dimineața, bugetul este printre cele mai importante aspecte de care ținem cont.

Top 3 cel mai bun espressor sub 1000 lei

La ce opțiuni sa mă uit la un espressor de 1000 lei?

Espressoarele automate sunt aparate foarte simple, intuitive și ușor de folosit. Bugetul nu ar trebui să fie singurul aspect pe care să îl ai în vedere, însă uite câteva opțiuni pe care orice espressor automat ar trebui să le bifeze, indiferent de buget.

 • Să aibă râșniță integrată. Dacă bugetul maxim este de 1000 lei pentru un aparat, râșnița ar trebui să fie incorporată pentru a evita costuri suplimentare, dar și pentru a putea prepara o cafea proaspătă.
 • Să fie compact. Majoritatea celor care aleg un espressor automat o fac pentru că sunt printre cele mai compacte aparate de preparat cafea, deci nu ocupă foarte mult spațiu în bucătărie sau birou.
 • Să poată fi setat în funcție de preferințe. Printre cele mai importante criterii ar trebui să se numere și capacitatea espresorului de a fi setat după nevoie, asta include personalizarea băuturilor, setarea temperaturii și/sau setarea râșniței în funcție de cafeaua folosită pentru preparare.
 • Să fie ușor de curățat. Unele modele pot fi dificile de igienizat, așa că fii atent și la acest aspect când alegi un espressor.
 • Să aibă funcția de frotare a laptelui automată. Există modele care nu au această funcție, prin urmare e indicat să fie inclus pentru a putea prepara băuturi precum cappuccino, latte sau macchiato la doar o apăsare de buton.

Modele espressor automat sub 1000 lei

Espressor semi-automat Cecotec Power Instant-ccino
Espressor semi-automat Cecotec Power Instant-ccino
 • Are tehnologia ForceAroma
 • Panou de control extrem de intuitiv
 • Rapid și ușor de utilizat
 • Spumă cremoasă și aerată
 • Aromă irezistibilă
Vezi Prețul

Espressor semi-automat Cecotec Power Instant-ccino. Are un panou de control extrem de intuitiv , rapid și ușor de utilizat. Doar apăsând butonul pentru tipul de cafea, lapte fierbinte sau apă pentru infuzii, mașina de cafea va face restul automat cu un rezultat perfect. Sistemul CustomCoffee îți permite să configurezi cu ușurință cantitatea de cafea, lapte sau spumă dorită în fiecare băutură. Cu espressorul semi-automat, poți savura toate cafelele preferate, fără a fi nevoie să pleci de acasă la o cafenea.

Verifică Preț Espressor semi-automat Cecotec Power Instant-ccino
Espressor Samus Latte-Gusto
Espressor Samus Latte-Gusto
 • Butoane individuale
 • Funcție de curățare
 • Puternic și eficient
 • Simplu în utilizare
 • Design deosebit
Vezi Prețul

Espressor Samus Latte-Gusto. Cu espressor-ul Samus Latte Gusto ești propriul tău barista profesional! Acum ai cafeaua ta preferată chiar în confortul casei tale, la doar o simplă apăsare pe buton. Remarcându-se printr-un design modern și elegant, combinat cu utilitatea și flexibilitatea funcțiilor de care dispune, acesta devine cel mai bun prieten al tău în fiecare zi. Doza ta de energie înseamna Latte-Gusto, espressorul preia cantitatea de lapte necesară în mod automat. Este un aparat de cafea extraordinar și extrem de ușor în folosire.

Verifică Preț Espressor Samus Latte-Gusto
Esspresor automat Weasy KFX32
Esspresor automat Weasy KFX32
 • Suprafață de încălzire a paharelor
 • 4 moduri de utilizare
 • Rapiditate și calitate
 • Ușor în utilizare
 • Practic și comod
Vezi Prețul

Esspresor automat Weasy KFX32, mașina de cafea wëasy fkx32 este aliatul tău perfect în fiecare dimineață. Doar selectezi modul dorit și vei avea cafeaua perfectă la simpla apăsare a unui buton. Datorită pompei de presiune de 20 bari și a puterii sale de 850 de W, aparatul de cafea reușește să păstreze aroma perfectă și tare. Poți face cafea pentru întreaga familie umplând rezervorul de apă detașabil de 1,6 litri o singură dată. Datorită aburului său rotativ cu protecție, poți pregăti în siguranță cappuccino, latte, espresso, cafea irlandeză.

Verifică Preț Esspresor automat Weasy KFX32
Espressor Bosch Tassimo MY WAY TAS6504
Espressor Bosch Tassimo MY WAY TAS6504
 • Preparare perfectă a băuturilor
 • Rapiditate și confort
 • Personalizare individuală a băuturilor
 • Ecran digital
 • Preparare ușoară a cafelei
Vezi Prețul

Espressor Bosch Tassimo MY WAY TAS6504, funcționare complet automată cu o apăsare de buton. Aparatul lucrează pe bază de capsule TASSIMO (T DISCs). Interfața cu TouchControl: setare intuitivă și convenabilă a parametrilor, informații despre status aparat, indicator pentru rezervor apă și indicator pentru decalcifiere. Sistem inovator cu încălzitor instant: fără timp de încălzire la pornire și între băuturi. Program de curățare și decalcifiere automată cu utilizare TmDisc-ului special de service (se livrează cu aparatul).

Verifică Preț Espressor Bosch Tassimo MY WAY TAS6504
Espressor profesional Cecotec Power Espresso Professionale
Espressor profesional Cecotec Power Espresso Professionale La Buget
 • Are tehnologie ForceAroma
 • Încălzire rapidă
 • Steamer reglabil pentru prepararea Cappuccino
 • Face mai multă cremă și mai multă aromă
 • Panou de control digital cu manometru
Vezi Prețul Video

Espressor profesional Cecotec Power Espresso Professionale. Datorită sistemului rapid de încălzire cu termobloc, reușește să încălzească apa instantaneu într-un timp record. Are un rezervor de apă cu o capacitate de 1,5 litri demontabil ușor. Datorită steamer-ului reglabil, poți spuma laptele în câteva secunde pentru a prepara cappuccino , emite apa fierbinte pentru infuzii. În plus, are strat de protecție pentru a preveni orice incident neplăcut. Este foarte intuitiv, controlul său digital cu indicatoare luminoase îl face ușor de utilizat.

Verifică Preț Espressor profesional Cecotec Power Espresso Professionale
Espressor automat Studio Casa DIVA DE LUXE
Espressor automat Studio Casa DIVA DE LUXE Cel Mai Bun
 • Design deosebit și rafinat
 • Are funcția de pre-infuzare
 • 3 regimuri de funcționare
 • O gamă largă de tipuri de băuturi
 • Comod și practic
Vezi Prețul Video

Espressor automat Studio Casa DIVA DE LUXE. Aparatul poate fi setat pentru funcționare în mai multe regimuri: ECO (regim economic) / regim rapid / regim standard setat din fabrică. În regimul ECO aparatul îți va asigura o economie mai mare de energie, în regimul rapid băuturile sunt preparate mai rapid ca de obicei. Funcția de pre-infuzie înseamnă că prin cafeaua măcinată trece mai întâi o cantitate mai mica de apa fierbinte. Astfel cafeaua se umflă și la infuzia ulterioară se dezvoltă gustul complet al acesteia și are loc extracția substanțelor aromatice și a uleiurilor esențiale conținute.

Verifică Preț Espressor automat Studio Casa DIVA DE LUXE
Espressor Automat CAFFEO SOLO, Silver Melitta®
Espressor Automat CAFFEO SOLO, Silver Melitta® Premium
 • Mereu gata să prepare cea mai bună cafea
 • Practic și util
 • Design compact, futurist și elegant
 • Utilizare intuitivă și silențioasă
 • Ușor de întreținut și curățat
Vezi Prețul Video

Espressor Automat CAFFEO SOLO, Silver Melitta, investește în inovație și impresionează prin calitatea materialelor folosite, a tehnologiei și sistemelor speciale integrate în fiecare aparat, dar și prin atenția și grija pe care o poartă pentru clienții săi. Astfel, te bucuri mai mult timp de aroma specialității de cafea preferate. Espressoarele automate Melitta au un design compact, sunt foarte ușor de utilizat și de întreținut și, în plus, sunt prevăzute cu sistem de râșnire din oțel inoxidabil premium, conceput pentru a reduce zgomotul în timpul râșnirii boabelor.

Verifică Preț Espressor Automat CAFFEO SOLO, Silver Melitta®

Branduri de espressoare sub 1000 lei

Dacă bugetul a fost bifat în alegerea unui espressor automat , atunci mai rămân câteva criterii de urmărit pentru o alegere inspirată, unul dintre ele fiind chiar brandul care le produce.

Diversitatea modelelor și brandurilor pot crea o mică confuzie, însă în funcție de ce anume ai nevoie, unele îndeplinesc mai multe nevoi decât altele. Există câteva categorii de branduri pe care să le ai în vedere.

 1. Branduri specializate pe producția de espressoare autoamate, precum Delonghi, Breville, Jura, Gaggia sau Saeco. În general acestea tind să fie mai profesionale, producătorii concentrându-se pe îmbunătățirea acestor aparate în mod constant. Totodată sunt mai ușor de întreținut, piesele fiind mai accesibile direct la producător.
 2. Branduri nespecializate care produc o gamă largă de electrocasnice, focusul lor fiind mai mult către un buget mai accesibil, design sau ergonomie, precum Philips, Bosch sau Heinner.
 3. Branduri de cafea care oferă ca alternativă espressoare. În această categorie sunt incluse branduri precum Tchibo, Lavazza sau Bristot. Acestea sunt uneori limitate ca și funcții, sunt simple și prietenoase cu bugetul, dar nu oferă prea multe opțiuni

Întrebări frecvente despre espressoarele automate sub 1000 lei

Este un espressor automat sub 1000 lei calitativ?

Calitatea espressoarelor nu este afectată în mod particular de preț, cât mai degrabă de opțiunile pe care le oferă. Cu cât funcțiile sunt mai complexe, cu atât prețul acestuia crește.

Ce pot prepara la un espressor sub 1000 lei?

Practic, poți prepara toate băuturile de bază precum espresso, doppio, cappuccino și latte. Unele modele pot oferi și funcția de personalizare a băuturii, ceea este un beneficiu în plus.

Care este durata de viață a unui espressor automat?

Dacă sunt bine îngrijite și curățate periodic, acestea pot avea o durată de viață de 5-7 ani. Cele încadrate în bugetul de 1000 lei tind să fie mai predispuse la probleme tehnice datorită materialelor folosite în producție.

Ce înseamnă 15 bari la un espressor automat?

15 bari se referă la presiunea maximă admisă de un espressor, însă indicat este ca presiunea să fie în jurul a 9 pentru a obține rezultate bune în ceașcă

Pot lăsa espressorul pornit peste noapte?

Espressoarele automate la buget tind să nu aibă funcția de stand by, de aceea nu este indicat să fie lăsate pornite peste noapte pentru că pot ajunge la temperaturi prea ridicate. Timpul de așteptare pentru a se încălzi este de maxim 5 minute de la pornire.Citește și...