Filtru de Cafea

Cât impact crezi că are alegerea unui filtru de cafea asupra cafelei tale? Unul foarte mare. Așadar trebuie să alegi înțelept, deoarece nu vrei să-ți începi ziua cu o ceașcă de cafea fără gust. Când vine vorba despre alegerea unui filtru de cafea, partea cea mai importantă este să optezi pentru forma și dimensiunile corecte ale aparatului. De asemenea, trebuie să te decizi dacă preferi că aparatul să aibă un filtru metalic, textil sau de hârtie. Bineînțeles că fiecare variantă vine cu avantajele și dezavantajele sale. În timp ce un filtru de hârtie elimină majoritatea uleiurilor și sedimentelor de cafea din ceașcă, celelalte 2 variante nu sunt atât de filtrante, dar sunt refolosibile.

Cea mai bună cafetieră cu funcție termos

Nimic nu poate fi mai plăcut pentru iubitorii de cafea la filtru dimineața decât o cafea caldă și proaspăt preparată. Cafetierele cu termos sunt o soluție ingenioasă pentru a păstra cafeaua caldă un timp mai îndelungat fără a fi nevoie să prepari de fiecare dată când vrei o cafea pe parcursul unei zile.

Cea mai bună cafetieră programabilă

Dacă primul lucru pe care vrei să îl faci când te dai jos din pat este să savurezi o ceașcă de cafea gata preparată, atunci investiția într-o cafetieră programabilă ar trebui să fie cea mai inspirată alegere. Sunt comode, simple de utilizat și prepară cafeaua exact când o programezi să o facă.

Cea mai bună cafetieră cu presă franceză

Cafetiera cu presă franceză sau French Press, cum mai este denumit, este una dintre cele mai utile accesorii pe care le poți avea în bucătărie. Pe lângă o cafea delicioasă pe care o poți prepara foarte ușor, aceasta are multe alte întrebuințări.
GINA: Smart coffee instrument

Probleme frecvente la cafetiere

Studiezi de ceva timp gama de cafetiere disponibile pe piață? Ei bine, pregătirea unei cafele desăvârșite presupune tehnici speciale și echipamente de ultimă generație. Cafetierele sunt alternative mai avantajoase din punct de vedere al prețului. Însă, de cele mai multe ori calitatea cafelei poate fi avea de suferit.