Despre CafeTheo.ro

Site-ul CafeTheo.ro a luat naștere în 2022 cu un singur obiectiv în minte: să învăț românii cum să prepare și să consume doar cafea bună. Pornind de la această idee, am structurat conținutul pe 5 categorii majore în care voi încerca să explic cât mai eficient toate aspectele care pot influența (în bine sau în rău) acest obicei. Poți citi despre tipuri de cafea, preparare, servire sau despre diversele tipuri de aparate de cafea utile pentru a prepara acasă sau la birou cafea de calitate.

Theo este un personaj fictiv ales datorită faptului că în limba greacă înseamnă “dar de la Dumnezeu” și am considerat că sumarizează perfect atenția pe care ar trebui să o oferim preparării sau servirii acestui dar divin, cafeaua.

Email de contact: [email protected]

Mențiune
În unele cazuri, dacă alegi să cumperi un produs prezentat, e posibil ca site-ul să câștige un comision din partea magazinului care îți va vinde acel produs. Acest comision nu înseamnă că tu vei plăti mai mult ci că magazinul își împarte o parte din profit ca și cost de promovare.