Cafea Instant

Cafeaua instant a avut o reputație proastă până de curând, trecând de la opțiuni ieftine, cu o calitate ce lăsa de dorit, la cafele de ultimă generație, organice și de specialitate. Ideea de cafea instant a început cu adevărat în jurul anului 1910, când aceasta a fost vândută pentru prima dată; popularitatea sa a crescut în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și de atunci a continuat să se extindă. În prezent există două metode principale de producție: uscare prin congelare – în care extractul de cafea este înghețat și apoi separat, și uscare prin pulverizare cu un gaz fierbinte – un proces mai rapid și mai ieftin.

Totul despre cafeaua instant

Cafeaua instant este o băutură foarte cunoscută și întâlnită în întreagă lume fiind cea mai ieftină și rapidă alternativă de a prepara o cafea. Nu are nevoie de niciun accesoriu pentru a o obține, pur și simplu o ceașcă și apa caldă vor fi suficiente. Totuși ce este și cum este obținută?