Cea mai bună cafetieră programabilă

Dacă primul lucru pe care vrei să îl faci când te dai jos din pat este să savurezi o ceașcă de cafea gata preparată, atunci investiția într-o cafetieră programabilă ar trebui să fie cea mai inspirată alegere. Sunt comode, simple de utilizat și prepară cafeaua exact când o programezi să o facă.

Top 3 cea mai bună cafetieră cu timer

Ce face mai exact o cafetieră cu timer?

O cafetieră care are timer și opțiunea de a programa ora exactă la care să prepare cafeaua
este probabil foarte ușor de intuit ce face. Însă pe lângă funcția evidentă de preparare în
timpul dorit, ce anume mai face?

 • Îți permite să alegi cantitatea de cafea pe care vrei să o prepare. Funcția perfectă pentru a face o ceașcă, două sau mai multe.
 • Îți permite să alegi temperatura la care să se prepare cafeaua, dar o și păstrează la o temperatură constantă până este servită.
 • Îți salvează timp prețios, mai ales dacă dimineața este o perioadă încărcată pentru tine.

Modele cafetiere programabile

Cafetiera Heinner HCM-D915, 900 W, 1.5 l, Negru
Cafetiera Heinner HCM-D915, 900 W, 1.5 l, Negru
 • Putere: 900 W
 • Capacitate: 1.5 L
 • Sistem anti-picurare
 • Indicator nivel apă
 • Oprire automată
Vezi Prețul

Îți prezint Cafetiera Heinner HCM-D915, un must-have pentru orice iubitor de cafea. Cu o putere de 900 W și capacitate generoasă de 1,5 L, această cafetieră este un companion de încredere pentru diminețile aglomerate sau momentele în care îți dorești să împărtășeși un moment relaxant cu prietenii. Îți oferă posibilitatea să setezi ora la care dorești să se pregătească cafeaua, grație funcției de programare 24h. În plus, sistemul anti-picurare îți asigură o utilizare curată și eficientă. Este dotată cu un filtru permanent detașabil și lavabil, ceea ce o face extrem de ușor de întreținut. Pe lângă asta, funcția de oprire automată după 40 de minute și rezervorul transparent pentru apă cu indicator de nivel, o fac extrem de practică. Deci, nu mai aștepta! Fă-ți diminețile mai plăcute cu ajutorul Cafetierei Heinner HCM-D915.

Verifică Preț Cafetiera Heinner HCM-D915, 900 W, 1.5 l, Negru

Cafetiera Daewoo este un gadget de neratat pentru orice iubitor de cafea. Cu o putere impresionantă de 1000W și o capacitate de 1,5L, această cafetieră te va ajuta să-ți începi ziua energetic. În plus, filtrul permanent îți va ușura munca, iar timerul de 24 ore îți permite să-ți programezi cafeaua exact când ai nevoie de ea. Cafetiera are, de asemenea, un indicator de nivel al apei și un design ergonomic, care o face ușor de utilizat și de întreținut. În plus, combinația de roșu și negru aduce o notă de culoare în bucătăria ta. În concluzie, această cafetieră Daewoo îți oferă toate opțiunile de care ai nevoie pentru a te bucura de o cafea perfectă în fiecare dimineață.

Verifică Preț Cafetiera Daewoo DCM1000R, 1000 W, 1.5 l, Filtru permanent, Timer 24 ore, Indicator nivel apa, Design ergonomic, Rosu/Negru
Cafetiera Heinner Digitala HCM-900XMC, 900W, 1L, cana termos, Lcd, Timer, Inox
Cafetiera Heinner Digitala HCM-900XMC, 900W, 1L, cana termos, Lcd, Timer, Inox
 • Cafetieră digitală Heinner
 • Cana termos din inox
 • Putere de 900 W
 • Capacitate de 1 L
 • Cu afișaj LCD
Vezi Prețul

Vreau să vă vorbesc astăzi despre Cafetiera Heinner, care a devenit esențială în rutina mea de dimineață. Cu o putere de 900W și capacitate de 1L, această minunăție încape perfect în viața mea agitată. Are o cană termos, care îmi menține cafeaua caldă, chiar și când uit de ea în graba mea. Ecranul LCD și timerul îmi permit să programez prepararea cafelei pentru momentul în care mă trezesc, așa că pot să mă bucur de aroma proaspătă ori de câte ori doresc. Iar designul său elegant din inox se potrivește perfect în bucătăria mea. Așadar, dacă și voi aveți nevoie de un impuls de energie în fiecare dimineață, Cafetiera Heinner ar putea fi tovarășul de care aveți nevoie.

Verifică Preț Cafetiera Heinner Digitala HCM-900XMC, 900W, 1L, cana termos, Lcd, Timer, Inox
Klarstein Aromatica II Duo
Klarstein Aromatica II Duo Premium
 • Râșniță integrată
 • Cantanar cu scala
 • Termos din sticlă
 • Dezactivare automată
 • Timer programabil
Vezi Prețul

Ești un iubitor de cafea și îți dorești să savurezi în fiecare dimineață o cafea proaspăt preparată, cu arome intense? Aparatul de cafea Aromatica II Duo de la Klarstein este alegerea perfectă pentru tine. Cu un rezervor de 1,25 litri și o râșniță încorporată, acesta este capabil să producă o cafea delicioasă de fiecare dată. Are funcție de programare, astfel încât cafeaua ta poate fi gata exact la ora dorită. De asemenea, include opțiunea de a regla tăria cafelei, pentru a te bucura de gustul perfect. Cu un design elegant, în culoare argintie, și un termos din sticlă inclus, acest espressor nu numai că face o cafea extraordinară, dar și arată impresionant în bucătăria ta. Așadar, dacă ești un pasionat de cafea și vrei să îți începi ziua în cel mai bun mod, Aromatica II Duo este espressorul pe care îl căutai.

Verifică Preț Klarstein Aromatica II Duo
Aparat de cafea Nedis
Aparat de cafea Nedis
 • Comod și util
 • Rapid și simplu
 • Cafea gustoasă și aromată
 • Design deosebit și inovativ
 • Siguranță și economie
Vezi Prețul

Aparat de cafea Nedis, acest aparat de cafea pregătește o cantitate suficientă de cafea pentru a umple o cană de călătorie într-un singur ciclu. Pachetul include o cană de călătorie cu capac, care se potrivește și într-un suport pentru băuturi din mașină. Prepararea cafelei este și mai eficientă cu un cronometru, datorită căruia poți pregăti cafea exact când dorești. Oprire automată - siguranță și economie de energie de care la sigur ai nevoie. Afișaj LCD albastru retroiluminat - arată ora curentă.

Verifică Preț Aparat de cafea Nedis
Cafetiera TEFAL Smartn Light CM600810
Cafetiera TEFAL Smartn Light CM600810 La Buget
 • Aparat de ultima generație
 • Preparare rapidă
 • Design elegant
 • Sistem antipicurare
 • Ecran digital
Vezi Prețul Video

Cafetiera TEFAL Smartn Light CM600810 este una ideală pentru a-ți începe ziua energic cu o ceașcă de cafea aromată. Este foarte simplu de preparat cefaua perfectă datorită ecranului ce conține toate comenzile. Duza de alimentare cu apă, de mari dimensiuni, garantează rezultate rapide, în timp ce funcția \\\"Aroma\\\" presupune o pre-infuzare în 2 pași ce va extrage cantitatea maximă de aromă din cafeaua ta. Toate acestea încorporate într-un design modern și extrem de elegant, ce se va încadra perfect în orice bucătărie.

Verifică Preț Cafetiera TEFAL Smartn Light CM600810
Arabica 1.2 cafetiera
Arabica 1.2 cafetiera Cel Mai Bun
 • Design atrăgător
 • Filtru la alegere
 • Capacitate mare de apă
 • Ușor de utilizat
 • Comod și sigur
Vezi Prețul

Arabica 1.2 cafetieră, funcționarea aparatului de cafea este ușoară și explicită datorită afișajului LCD ușor de citit și a interfeței EasyTouch Control. După ce cafeaua a fost adăugată la filtrul permanent furnizat și apa în rezervor, puterea de cafea poate fi selectată pe mai multe niveluri afișate pe ecran. Rezervorul de apă deține până la 1,2 litri, suficient pentru 12 cești de cafea. Cu cronometrul de 24 de ore, poți specifica, la cerere, minutul de începere pentru prepararea cafelei proaspete.

Verifică Preț Arabica 1.2 cafetiera

Ce opțiuni utile mai conțin cafetierele moderne?

Deși în teorie este foarte simplu de folosit o cafetieră cu programare, aceasta poate să fie
cea mai bună investiție dacă îndeplinește toate criteriile care ajută la prepararea cafelei nu
doar rapid și comod, dar și de calitate. Uite câteva opțiune utile de care ții cont când alegi
cafetiera ideală.

 • Păstrarea temperaturii constante după preparare pentru a putea savura cafeaua caldă.
 • Posibilitatea de ajustare a cantității de apă. În acest fel vei putea alege o cafea strong sau mai echilibrată.
 • Să aibă filtru de cafea detașabil. Un filtru curat ajută la obținerea cafelelor bune.
 • Cafetierele cu râșnita incorporată să permită ajustarea măcinăturii.

Cafetieră cu cafea boabe sau cafea măcinată?

Alege varianta care te avantajează cel mai mult, dar ține cont că întotdeauna cafeaua râșnită imediat înaintea preparării își păstrează cu până la 80% din arome și note.

Cafetierele cu râșnita incorporată sunt mai avantajoase decât cele simple, îți oferă posibilitatea de a te bucura de o cafea complexă, fără a pierde din calitatea acesteia.

Branduri cunoscute de cafetiere și particularități

Tehnologia avansată a permis multor branduri să ofere cafetiere cu programare, unele remarcându-se fie prin design, fie prin complexitatea procesului de programare. Uite câteva exemple.

Braun – aceștia se remarcă prin design, dar și prin funcții precum ExactBrew System care permite turnarea constantă a apei, sau BrewChoice Plus care permite ajustarea extracției în funcție de preferințe, chiar și în varianta rece. Acestea sunt și certificate de către Specialty Coffee Association (SCA) care verifică în mod constant calitatea aparatelor după mai multe criterii.

Krups – aceștia se diferențiază prin încorporarea râșnitelor în cafetiere, chiar și cu posibilitatea de ajustare a gradului de măcinare.

Mr. Coffee – acest brand combină în mod ideal mai multe aparate într-unul singur. Poți prepara varianta brew, espresso sau chiar capsule de tip K-Cups.

Alte branduri cunoscute în producția de cafetiere programabile sunt Hamilton sau Cuisinart.

Întrebări frecvente despre cafetiere

Ce înseamnă setarea 1-4?

Majoritatea cafetierelor sunt programate să producă o cantitate mare de cafea prin turnarea apei cu un debit mai mare. Însă daca vrei să prepari o cantitate mai mică, setarea 1-4 își intră în rol și încetinește turnarea apei.

Ce înseamnă decalcifierea unei cafetiere?

Toate aparatele folosite în producerea cafelei au nevoie de un program de decalcifiere. Adesea la cafetiere se pune o soluție în rezervorul cu apă și se pornește un program de curățare. Se recomandă decalcifierea cafetierei o dată pe săptămână sau mai des.

Cum se programează o cafetieră?

Fiecare aparat are propriile opțiuni de programare, însă în cele mai multe cazuri se pune cafeaua în filtru, apa în rezervor, apoi se setează numărul de ore rămase până la începerea extracției pe care o alegi din setările cafetierei.

Cafetiera se oprește singură după extracție?

Majoritatea sunt concepute să se oprească imediat după extracție, dar în cazul celor care păstrează cafeaua caldă este nevoie că aparatul să fie oprit manual după utilizare.

Care este rația corectă pentru prepararea cafelei la o cafetieră?

La fiecare gram de cafea se calculează între 15-18 ml de apă. Prin urmare dacă vrei să faci o cantitate de 400 ml de cafea, vei folosi minim 22 grame, maxim 25 grame.Citește și...